BBQ Ron 2 2018
Mtb 2018
Wadlopen Team 2
Heidagen 2019 Borrel
Flipover Team MVD 3987
Jeffrey Chris Pc MVD 3856

Werken bij Quantra

Persoonlijk contact
Persoonlijk contact

Cindy van Schaick

Office Manager
06-46063490 Stuur mij een mail Informatie aanvragen

Quantra is niet zomaar een consultancy bedrijf. Met een relatief klein team, een platte organisatie en veel interesse in elkaar, voel je je hier snel thuis. Persoonlijkheid plaatsen wij boven expertise. Ons team bestaat uit hele diverse mensen, met verschillende achtergronden, ervaringen en interesses. Maar een aantal dingen hebben we gemeen, zoals een sterke identiteit, een duidelijke mening, eigen visie en gedrevenheid. We zijn stuk voor stuk ambitieus en ondernemend. Affiniteit met de IT branche vinden we belangrijk, maar je hoeft geen IT-er te zijn! Werken doen we niet volgens vaste patronen, maar volgens onze eigen Quantra werkwijze:

Wij lopen niet weg voor de harde werkelijkheid, wij willen het écht snappen, wij brengen snel orde in de chaos, wij staan in de organisatie -niet ernaast- en wij leveren conform afspraak.

Onze opdrachtgevers bevinden zich in heel Nederland, maar veelal in de Randstad. Wij bieden uitdagende opdrachten, die je zelf uitkiest óf waarbij jij inspraak hebt in waar je het best tot je recht komt. Geen opdracht is hetzelfde! Bij Quantra krijg je alle vrijheid om te ontwikkelen, initiatieven te ontplooien, kennis te delen en je netwerk uit te bouwen.

Ons bedrijf is gevestigd in een mooi pand in Zeist. We hebben lekkere koffie en zijn centraal gelegen tussen centrum en snelweg. Kennisdeling en teambuilding zijn belangrijk voor Quantra. Twee keer per jaar organiseren we “heidagen” en gedurende het jaar zijn er volop activiteiten van, met en door collega’s. Skiën, eten, duiken, musicals en nog veel meer. Omdat de meesten van ons doordeweeks op opdracht zitten, sluiten we op vrijdag graag de week af met een gezellige borrel.

Een aantal klanten waarvoor wij hebben gewerkt

Haal meer uit uw IT. Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief.